loading...
پورتال جامع گلدنگار
amir بازدید : 145 یکشنبه 13 بهمن 1392 نظرات (0)

مواد لازم:

طرز تهیه  رولت خرما,رولت خرما

طرز تهیه :

 

فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن نموده, زرده و سفیده تخم مرغ را جدا نموده, کره و پودر شکر را با همزن برقی زده سپس زرده تخم مرغ را اضافه نمائیدو با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود , شیر را اضافه نمودهو آرد را بتدریج اضافه کدره ورز دهید تا خمیر بدست نچسبد . هسته خرماها را در آورده , در وسط آنها یک تکه گردو کوچک قرار دهید. خمیر را به قطر نیم سانیت متر باز کنیدبعد به اندازه مربع های کوچک که تقریباً بتوانید یک خرما در وسط آن قرار دهید برش بدهید . بعد خرما در آن گذاشته و بپیچانید. سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید و رولتها را آن بغلطانید و در کنجد غلطانده سپس در سینی شیرینی پزی چرب شده قرار داده در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا زیر خمیر طلایی روشن شود از فر بیرون آورده بگذراید سرد شود.

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1085
  • کل نظرات : 42
  • افراد آنلاین : 99
  • تعداد اعضا : 12
  • آی پی امروز : 307
  • آی پی دیروز : 36
  • بازدید امروز : 781
  • باردید دیروز : 41
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,845
  • بازدید ماه : 3,845
  • بازدید سال : 40,597
  • بازدید کلی : 673,679